събота, април 20, 2024

Секс скандал разтресе Шаолин, арестуваха настоятеля

Date:

Сподели новината.

За обикновените хора „Шаолин“ е манастир в Централен Китай, където, където е създадено изкуството за ръкопашен бой и живеят „извънземни“ монаси, …

За обикновените хора „Шаолин“ е манастир в Централен Китай, където, където е създадено изкуството за ръкопашен бой и живеят „извънземни“ монаси, които неутрализират врага само с един пръст. Чрез филмите на Брус ли и Джеки Чан обителта придобива световна популярност. В последните години, обаче уж святото място се е превърнало в търговско дружество с милиардни приходи, посещавано от над 2 млн. туристи годишно. Малцина обаче са предполагали, че зад стените на светилището развратът, изнасилванията и блудствата са били всекидневие.

Доста от питомците на „Шаолин“ въздъхнали с облекчение, когато видели три черни вана с бели ивици да препречват пътя към разкошната вила на настоятеля на манастира Ши Юнсин. Ясно било: сътрудници на Централната партийна комисия за проверка на дисциплината (ЦПКПД) – най-могъщата от спецслужбите в Китай идват да го приберат. Тази организация всяка такъв ужас сред преуспяващите люде в Поднебесната империя, че при появата на „проверяващите“ много от тях предпочитат да посегнат на живота си, за да не попаднат в прочутата тъмница на ЦПКПД.

„Другарят“ Ши Юнсин, комунистът със солиден стаж, директор на корпорацията “Управление на нематериалните активи на Шаолин” с годишен доход над 150 милиона долара, бил убеден, че е недосегаем. Въпреки предупрежденията от другари на високи постове, той дори не се избавил от най-очевидните улики в сейфа си – купища долари и тобичка са марихуана. Да не говорим за „ученичките си“. Когато борците с корупцията нахлули в дома на Ши, той се забавлявал в леглото с финландската блондинка Ула, тъмнокосата сибирячка Ана и миниатюрната тайландка Плай. По документи голите момичета се водели „ученички на великия майстор, приел обет за въздържание“.

Послушниците в харема

Посещението на манастира става както с групови екскурзии, така и индивидуално. „Шаолин“ се е превърнал в нещо като „Дисниленд“, препълънен от тълпи туристи. Но впечатлителните девойки, които пожелавали да останат там, за да „търсят себе си“, се сблъсквали с големи неприятности.

Ши Юнсин станал настоятел на обителта през лятото на 1999 година, когато манастирът е потънал в дългове. Строгите му правила позволявали една-единствена търговска дейност – разрешение на снимки за екшън-филми. Новият шеф набързо въвел ред във финансите, започнал ремонт и премахнал всички ограничения за посещение на чужденци. Чрез интернет обявил възможност за обучение на всеки, който може да си позволи таксата и това позлатило „Шаолин“. Но Ши отишъл по-далеч – разрешил в мъжкия манастир да се обучават и жени. Както такива, които искат да загърбят порочното си минало, така и правещи първите си крачки в живота.

За прекрасния пол дори построил отделно общежитие, което „по чиста случайност“ се оказало на пет минутки пеша от резиденцията на настоятела. Брояката на „послушниците“ бързо нараснала до двеста, много от които доста привлекателни особи. Е, как монахът-бизнесмен да устои на съблазънта?!

В името на истината, някои от приближените на Ши Юнсин за всичко обвиняват някоя си Юлия от Новосибирск, която се препитавала като „нощна пеперуда“, но решила да се „ппероди“ и в манастира да започне на чисто. Само че след първия месец обучение й станало скучно и взела на мушка единствения милионер наоколо. Той пък, понеже дотогва нямал никакъв опит с дамите, станал лесна плячка. В началото съгрешил с една послушница, после с втора, трета…. Ако се вярва на вестник „Чайна дейли“ през лятото на 2014 година броят на „обучените“ от Ши девици минавал сто. Всяка от тях при завършването на „курса“ получавала от „майстора“ скъпи подаръки. И не само. На една послушница Ши открил сметка в сеулска банка със 150 000 долара.

Преди няколко години за блудство с чужденки никой в Китай нямаше да обърне внимание, нито да се разчуе. Но „Делото Шаолин“ съвпада със засилването на борбата с корупцията, жертва на която станали няколко члена на Политбюро, министърът на държавната безопасност, и прочие недостъпни преди членове на партийния елит. След първите сигнали по негов адрес всемогъщата комисия по проверка на дисциплината взема на мушка и настоятеля на „Шаолин“. Веднага внедряват в близкото обкръжение на „великия майстор“ апетитна сътрудничка, която бързо успява да събере секскомпромати, вкл. и използван от Ши презерватив. Според китайското законодателство монахът-развратник го грозят минимум 25 години затвор при строг тъмничен режим на ориз и вода.

Когато информацията за секс скандала с боса достигнала до пресата, новото ръководство побързало да се разграничи „Той наистина работеше при нас, но никога не е бил началник, а и жени изобщо не са се обучавали в манастира. И изобщо това е клевета, дезинформация на американците, които искат да рекламират своя „Шаолин“, построен неотдавна в Калифорния.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Kypиoз: Hopвeжĸи гpaд пoиcĸa oт EK paзpeшeниe зa 26-чacoв дeн

Гpaдчe в нaй-ceвepния peгиoн нa Hopвeгия пoиcĸa oт Eвpoпeйcĸaтa...

Плевенчанин стана 135-ят тото милионер в историята

В близо 67-годишната си история Българският спортен тотализатор не...

Ново 20! Може да забранят прибиращите се дръжки във вратите на колите

Дръжките на вратите на Tesla са имитирани от още...

Това ли е новият Джеймс Бонд?

"Арън Тейлър-Джонсън ли е следващият Джеймс Бонд?", е въпросът,...