вторник, април 16, 2024

Вижте истината за “Титаник”

Date:

Сподели новината.

Всичко тръгва от строежа на кораба.

Всичко тръгва от строежа на кораба. Това, което не се съобщава на публиката, е че в Белфаст редом с Титаник, се строи и негов кораб-близнак – Олимпик. Корабите се строят рамо до рамо както виждате на по-долните снимки:


Всъщност Олимпик е първият построен кораб и се явява по-голямата сестра на Титаник ако мога да се изразя така. Тъй като Олимпик е завършен по-рано той се пуска в действие. И така всичко е окей – компанията печели пари от Олимпик, докато Титаник все още се строи… Тогава в един злощастен ден Олимпик се сблъсква с военният катер Hawke който му отваря доста голяма пробойна.

Избухва пожар. Корабът се поврежда – нанесени са както става ясно по-късно – непоправими щети. В последствие всички виждат и знаят, че Олимпик е повреден. И понеже винаги, преди един кораб да се пусне на дълго пътуване бива оглеждан от застрахователи, същата участ не подминава и Олимпик. Разбира се агентите казват, че те не могат да застраховат кораб-развалина, тъй като нанесените щети от катера по корпуса на кораба са очевидни. Олимпик не получава застраховка. Това разбира се е кошмарна новина за собствениците, тъй като губят самосвали пари… Ако нещо се случи на кораба докато е в океана, остават с пръст в уста, освен това, трябва да плащат и лични щети на роднините на загиналите, тъй като няма застраховка и никой няма да даде пукнат долар – компанията ще бъде разорена. Понеже е ясно, че това рано или късно ще се случи с кораба, собственикът решава да вземе предварително парите. И тогава става подмяната на повреденият Олимпик и току-що завършеният Титаник. Единственото, което трябва да се направи, е да се сменят надписите и мебелите – което става точно за 1 седмица. Така счупеният Олимпик е представен за чисто новият Титаник. Всичко се изпипва – лъскава боя, гирлянди, празници, гости, развълнувани пътници. Всичко е замаскирано до степен, в която няма да се усетят простите хора – достатъчно, за да отпътува живият ковчег без никой да не разбере. За всичко това са знаели само няколко човека… Накрая един от тези хора от персонала разкрива всичко. Във въпросният филм Titanic – The Ship That Never Sank дават как персонала гледа с ужас кораба преди да тръгне, защото са знаели че ще потъне. Виновникът за всичко това е собственикът-евреин Дж. П. Морган. И така, това, което се случва е нещото, което сме наблюдавали много пъти в нашата история. Всичко се прави за пари… :'( Корабът представян за Титаник, всъщност е повреденият Олимпик. Истинският Титаник плава успешно години след инцидента… Разбира се крайната цел на евреина е изпълнена. Запазва здравият си кораб и прибира застраховката от “Титаник”. Айсберг не е имало… Всичко е било само камуфлаж. Повредата е била голяма и няма нищо общо с айсберга. Потапят го с всички хора със сатанинско хладнокръвие! Не е учудващо за масон…

Това е историята на една от големите и забравени конспирации на миналият век. Това е плод на работата на много изследователи и има зад гърба си солидни доказателства. Наскоро в колибка пуснаха филмът “Тайните на века – Титаник” – на руски е. Не съм го гледал, но предполагам, че ще застъпи горната теза.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Индия се готви да стане водещ износител на пшеница

Индия предприема мерки през следващите седмици, за да се...

Доларът вече се клати зловещо

Keнeт Poгoф e пpoфecop пo иĸoнoмиĸa в yнивepcитeтa Xapвapд....

Откриха перфектното място за живот в Космоса

Напоследък човечеството все повече се вълнува от това къде...

Двигателите, които “ядат” най-много масло

Сред голямото разнообразие от съвременни силови агрегати има немалко...