петък, април 19, 2024

Европа е окупирана от САЩ и е в позицията на васал

Date:

Сподели новината.

Все повече хора осъзнават, че Европа отдавна е окупирана от САЩ. Под САЩ се разбират онези, които са зад кулисите на тази държава, а не 300-те милиона наивни и зомбирани американци.

Под САЩ се разбира така нареченият еврейски кахал, който често са нарича и англосаксонски. Нищо подобно.Според специалистите евреите се делят на три подгрупи: близкоизточни юдеи – мизрахим, сефарди от Пиринеите, и азиатско-европейските ащкенази /хазари/.

Историята на тези подгрупи досега остава предмет за спорове и учените считат, че ашкенази са потомци на хазарите, изгонени от русите от юга на съвременна Русия и Украйна. Много бързо хазарите ашкенази с помощта на лихварството и еврейските жени са подчинили кралските и династични елити на Европа, заради което националните елити на САЩ и Англия въобще не са англосаксонски.

Единна Европа не съществува. Засега тя е само средство за САЩ да съберат всички европейски страни в една група и да ги подгонят накъдето искат.

Окупацията на Европа започна веднага след откриването на втория фронт през 1944 г. Периодически се появяваше и информация за секретните договори, регламентиращи тази окупация.

През 2007 г. се появи книгата “Немската карта” на ексшефа на военното контраразузнаване на ФРГ Хелмут Комос. Той твърдеше, че съществува таен държавен договор от 21 май 1949 г., в който, с графа “Строго секретно” са изложени основните ограничения, въведени от трите западни страни – победителки – САЩ, Англия и Франция, за суверенитета на ФРГ. С него всеки нов канцлер преди да положи клетва е длъжен да подпише в САЩ документ, получил названието “канцлер акт”. Според Комос договорът ще действа чак до 2099 г., което означава, че ФРГ продължава да е окупирана държава, без национален суверенитет и международна юридическа субективност.

Тази информация беше потвърдена и от Егон Бар, в миналото съветник на Вили Брандт, канцлер на ФРГ от 1969 – 1974 г. През 2009 г. Бар сподели, че Брандт е трябвало да подпише унизителни документи, ограничаващи суверенитета на ФРГ. Брандт е направил това след като е разбрал, че подобни документи преди него са подписвали трима предишни канцлери на ФРГ.

Това означава, че ФРГ е полупроекторат на САЩ, които могат да извършват от територията на ФРГ всякакви действия, които счетат за “необходими”.

Опитите да се излезе от този похлупак завършват печално. Главата на Дойче банк Алфред Херхаузен предлагаше на Хелмут Кол да обвърже рублата не към долара, а към немската марка, което ще направи Русия и ФРГ два стълба на европейската система. И скоро след това Херхаузен беше взривен в неговия “Мерцедес”.

Какви примки нахлузват САЩ на Европа:

  1. Първата са компроматите и заплахата за личната сигурност. Без унищожителен компромат нито един от висшите европейски чиновници няма да заеме пост. Ако компроматът не е достатъчен го организират бързо, или ако човекът не разбере, просто го убиват като Джон Кенеди, който живя само 6 дни след като анонсира желанието да разкаже истината на еврейската финансова мафия, контролираща чрез Федералната резервна система САЩ и т.н.
  2. Контрол над европейските медии, насаждащи европейски ценности, водещи към деградиране на обществото и човека.
  3. Събиране на целия златен резерв на САЩ и Европа в еврейските банки на Лондон и Швейцария.
  4. Създаване на брат близнак на долара – еврото. Поводът е контрол над печатницата на еврото. Разпределя ги Германия, т.е. страната с чувство за вина за фашисткото минало. Еврото е същата хартийка без покритие като долара. Обезпеченията по него на теория са кредитните задължения на промишлените предприятия и банки на Европа. Но ликвидността е по-малка от напечатаната маса 300-400 пъти.
  5. Базите на НАТО из цяла Европа, които пазят европейците от “заплахите”, които периодично се променят – СССР, тероризма, ислямска държава, Югославия, Русия и т.н.
  6. Различните цветни революции за непокорните правителства – арабската пролет се пренесе и в Европа.

Окупацията на Европа от САЩ продължава вече 70 години. Страните от ЕС са в трагичната позиция на безправни васали на големия паразит САЩ. След освобождението от фашизма всички европейски страни попаднаха в зависимост от още по-страшен враг – световната ционистка мафия. Гърция е само един малък пример.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...