четвъртък, юли 25, 2024

Община Стара Загора си присвои морето

Date:

Сподели новината.

Община Стара Загора вече е с излаз на Черно море. Поне така смятат самозабравилите се общинари. Заралии са си окупирали част от плажнатаивица.

Община Стара Загора вече е с излаз на Черно море. Поне така смятат самозабравилите се общинари. Заралии са си окупирали част от плажнатаивица. Заграбването е на плаж „Аполония“ в местността „Буджака“ край Созопол.

Почивната станция на общината, която се намира именно на това място е решила съвсем да погази закона като е поставила няколкотабели, че територията е на почиващите заралии и никой друг простосмъртен българин не може да припари до плажната им територия.

Според сайта на община Стара Загора, администрацията осигурява почивка на деца през цялото лято, тоест това е ученически лагер. Видно обаче от кадрите „учениците“, който летуват необезпокоявани са в диапазона 30-60 години, а хлапета в близкия радиус не се виждат..

И докато голяма част от ивицата е препълнена с чадъри и хората се чудят къде да поставят хавлиите си, на заграбеният пясък от общинаСтара Загора „богопомазаните“ се ширят необезпокоявано. След като в началото на сезона почивната им станция беше заключена с тежкикантинари и недостъпна, въпреки, че това е един от подстъпите за плажа, сега старозагорци решиха да си завладеят и част от пясъка.

Така на практика досущ като древните завоеватели, но без кръвопролитни битки, община Стара Загора вече е с излаз на Черно море.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Затвориха ж.п. линия и пътища заради ада край Елин Пелин

Временно е ограничено движението и в двете посоки по път...

Турски тир изгоря, шофьор загина трагично в инцидент в Търновско

Шофьорът, загинал при тежката катастрофа между два товарни автомобила...

Тревога в Сунгурларе! 4 села са на воден режим

Общо 13 населени места в област Бургас преминаха на...

Кресна потъна в скръб!

Почетният гражданин на Благоевград и бивш кмет на общината...