вторник, октомври 22, 2024

Община Стара Загора си присвои морето

Date:

Сподели новината.

Община Стара Загора вече е с излаз на Черно море. Поне така смятат самозабравилите се общинари. Заралии са си окупирали част от плажнатаивица.

Община Стара Загора вече е с излаз на Черно море. Поне така смятат самозабравилите се общинари. Заралии са си окупирали част от плажнатаивица. Заграбването е на плаж „Аполония“ в местността „Буджака“ край Созопол.

Почивната станция на общината, която се намира именно на това място е решила съвсем да погази закона като е поставила няколкотабели, че територията е на почиващите заралии и никой друг простосмъртен българин не може да припари до плажната им територия.

Според сайта на община Стара Загора, администрацията осигурява почивка на деца през цялото лято, тоест това е ученически лагер. Видно обаче от кадрите „учениците“, който летуват необезпокоявани са в диапазона 30-60 години, а хлапета в близкия радиус не се виждат..

И докато голяма част от ивицата е препълнена с чадъри и хората се чудят къде да поставят хавлиите си, на заграбеният пясък от общинаСтара Загора „богопомазаните“ се ширят необезпокоявано. След като в началото на сезона почивната им станция беше заключена с тежкикантинари и недостъпна, въпреки, че това е един от подстъпите за плажа, сега старозагорци решиха да си завладеят и част от пясъка.

Така на практика досущ като древните завоеватели, но без кръвопролитни битки, община Стара Загора вече е с излаз на Черно море.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Кошмар с автомобил на АМ Тракия

Тежка катастрофа е станала на АМ "Тракия". Инцидентът е възникнал...

Извергът, бил като куче красивата Ивана от Кресна, с първи думи след 15-минутното зверство

21-годишният мъж, отвлякъл и пребил Ивана в Кресна, проговори...

Трагедия край Разлог, млада жена се самоуби

Млада жена се самоуби тази сутрин със скок от...

Първият български IT милиардер срази Лондонското сити, ето какво му позволиха на Острова

Американската платформа за борсова търговия "Робинхуд", съоснована от българина...