Жестока трагедия с млад българин на известен булевард в Милано

0
78
1695061206 sistemen bufer 12
Сподели новината.

Българин бе премазан от “автопират” до пешеходна пътека на известния булевард “Йенер” в Милано в 4 часа в неделя призори.

Сънародникът ни е на 28 години, казва се Васил Факети, роден е в Русе и носи фамилното име на осиновилото го преди време италианско семейство.

 

Убилият го на място водач на спортен черен “Мерцедес” – мароканецът Мохамед Ел Шаркауи, духва яко дим от местопрестъплението без да се опита да окаже първа помощ. Някъде по обяд “пиратът” се оплаква в полицията, че колата му е открадната, а към 20:30 часа в неделя се предава на силите за сигурност, пише “Труд”.

Според медиите в Милано органите на реда работят и по следа, според която арабинът не е истинският убиец, който най-вероятно го бил ангажирал да лъжесвидетелства срещу голяма сума пари.

Васил бил връхлетян от карания с бясна скорост автомобил малко след като напуска прочутата дискотека “Алкатраз”, където бил прекарал съботната вечер с приятели. Според записите на видеокамерите в района той най-вероятно се бил отправил към стоянката за таксита на площад “Мачакини”, от където започва големия булевард “Йенер”.

Младият мъж живеел с родителите си в сателитния на Милано квартал “Сетимо Миланезе” и в ранната сутрин със сигурност бил тръгнал за дома си. Допреди месец той работел като барман в открития миналата година и станал бързо световно известен ресторант “София Лорен” в центъра на столицата на областта Ломбардия.

--------------------------

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here