Сподели новината.

 Неостаряващата красавица Адриана Скленарикова е била за няколко дена голямата перла на един от плажовете в Приморско. Това ни довериха ексклузивно турооператори от курортния град.

45- ет годишната манекенка от близкото минало с най- дългия бедър, е била част от голяма компания с нейни сънароднички от Словакия. Те са били от агенция за манекенки, чиито мениджър била именно бившата съпруга на Кристиян Карамбьо. Голямата им международна екскурзия включвала и две български дестицации, една от които била именно морската община, която празнува 20- ет годишен юбилей като такава.

„Приморско от много години е любим курорт за словаците и чехите. Предпочитат да отсядат предимно в южната част на Приморско и да ползват плажовете по посока ММЦ и Китен. За Скленарикова разбрахме съвсем случайно и то в деня, в който стягаха вече куфарите. Знам, че е останала много очарована от престоя. Буквално са полудяли от кеф с останалите манекенки от подводния параклис конкретно- край пристанището ни. Специално за тях са организирани забавни програми нощес в комплекса, в който били отседнали. Също специална зала им е била отредена за допълнителни забавления.