Сподели новината.

Супер успешната двойка на Клуб по спортни танци „Бургас 1975“ Иван Христов и Йовита Георгиева се класираха първи в категория Open Standart Rising Stars на международния турнир BeoDance Open 2019 в Белград. Останалите две двойки, които взеха участие в състезанието Сергей Хрусталев и Сорина Мария Андрей и Александр Ходенко и Росица Атанасова се класира на 4 и 12 място в Open Latina Rising Stars ш World Open New Series Adult La.

Сребърен медал завоюва двойката на КСТ „Бургас 1975″ Костадин Василев и Роберта Скудери в стандартните танци в най-оспорваната възрастова категория на престижен международен турнир в Букурещ. Очарователната и талантлива двойка Антон Кандауров и Джорджия Кънчева се класираха на 14-то в International Open Standart .

Два златни медала спечелиха Марин Кючуков и Ивайла Мечева, които направиха своя дебют като двойка на Купа“Шумен“. Те се класираха първи в категория младежи- латина и състезатели над 19 г.- латина.

Силно представяне за изключително успешната малка двойка на клуба Валерий Койчев и Ивана Кирова – 1-во място в категория Деца II La и 2-ро място в ЮМВ La .
Два сребърни медала за КСТ“ Бургас 1975″ спечелиха Кристиян Койчев и Летисия Пискова – 2- ро място в 9Е и 2-ро място в Деца I La . Добро представяне и за Светомир Краев и Нели Кенолова на състезанието в Шумен. Те завоюваха бронзов медал във възрастова категория 9Е и се класираха на 5-то място при Деца I . В Изгряващи зведи се представиха блестящо: Жаклин Аведисян, Симона Гаджева, Симона Халкова и Магдалена .

В началото на месеца прекрасните Васил Павлов и Таня Балтова се състезаваха в Koper – Slovenia, където завоюваха 3-то място от 85 двойки на Rising Stars.