Три тира влязоха в село край Благоевград и стана мазало

0
183
tirove
Сподели новината.

С три тира в цвят бяло и надпис „Ще се омъжил ли за мен“, поставен на капака на първия тир, който лично шофираше, Стефан Калчунков от санданското село Струма предложи брак на любимата си, пише struma.bg.

Избраницата му Силвия Мицева работи като психолог в център в Сандански. Баща й работи в звено „Озеленяване“ към общинската администрация в Сандански, а майка й е контрол по качеството на храната във Второ основно училище.

 

Предложението за брак впечатли жителите на с. Струма, където живеят Стефан и родителите му. Майка му Валя е земеделски производител, а баба му Недка е била пощаджийка в селото.

За сценария, измислен от Стефан, за да изненада своята избраница, помогнал и баща му, който също е тираджия. Негови колеги пък подкарали тировете от „годежарската” колона.

На входа на бензиностанция в Сандански, където Силвия трябвало да изчака Стефан, за да измие тира, а после да го закарат до гаража, бъдещата булка била изненадана от пристигащите с надути клаксони и с надпис на шофирания от Стефан тир „Ще се омъжиш ли за мен”.

Последвало емоционално предложение на Стефан, който с букет и пръстен коленичил пред избраницата си и чул заветното „да”, скрепено с целувка.

 

--------------------------