вторник, юли 23, 2024

Страшен секс скандал с 13-г. девойче, забременено от 44-г. нашенец, разтресе Гърция

Date:

Сподели новината.

Семейство от Лакония в Гърция подаде сигнал в полицията за изнасилване на 13-годишната им дъщеря. Родителите твърдят, че насилникът е 44-годишен българин.

Те разбрали за случилото се едва когато малолетната девойка се оказала в напреднала бременност. В началото на януари тя родила здраво момченце.

 

След подаването на сигнала от родителите на малолетната сънародникът ни незабавно е бил задържан от гръцката полиция, пише “Телеграф”.

Съгласие

Мъжът в показанията си твърди, че се срещал с девойчето повече от година. Не е имало никакво насилие и всичко е било с нейно съгласие и доброволно. Малолетното девойче е член на многодетно семейство. Има трима братя и две сестри. Тя е износила бебето си безпроблемно и е родила през януари в Атина. Момиченцето й се намира в бебешки център „Митера“. Взета е ДНК проба за установяване на бащинство.

Скандално

Възпитателите в центъра забелязали, че тийнейджърката започнала да наддава на тегло и с координираните действия на директора на училището, съгласувани с местен лекар, малолетната била подложена на кръвни изследвания като част от профилактичните прегледи за деца. Тогава била установена напреднала бременност и момичето било преместено от здравния център „Ареополис“ в болница в Спарта и оттам в родилния дом в Атина, за да роди.

Случаят скандализира гръцката общественост в края на 2022 г. 13-годишната е преместена със заповед на прокурора в приют в град Патра, където са и другите й братя и сестри.

Тя има свиждане със семейството си всеки вторник и петък. Тогава соченият за баща българин бе задържан и беше поискана предварителна експертиза за сексуални действия.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

3200 евро нетна заплата в Германия

Paзлиĸaтa мeждy възнaгpaждeниятa в oтдeлнитe дъpжaви члeнĸи e зaбeлeжитeлнa...

Ужасяваща смърт застигна българин на плажа в Кавала

Български турист на 66 години се удави край гръцкия крайбрежен...

Българин изчезна в Нюрнберг, търсят го под дърво и камък

Млад българин е изчезнал в Германия. За това съобщиха...

Неописуем ужас с българи край прочут гръцки остров в Егейско море

Десет българи бяха спасени днес от аварирала ветроходна лодка...