Страхотна простотия и гавра с Апостола, изобразиха го в салата

0
458
b 7756 i yKER2unXWXkLcNXxYroH
Сподели новината.

Кулинарни гаври или да?

Две снимки разбуниха до червено духовете в социалните мрежи, на едната пожарникар от авиобазата в Безмер е „отбелязал“ 145-тата годишнина от обесването на Васил Левски.

42-годишният смелчага Йордан Петров е разпуснал до такава степен въобръжението си, че е претворил и осквернил паметта на Апостола на свободата в… салата.

Марулки, снежанка… дотук добре, но той не спира, а надгражда: Две наденички за опорни греди, сушеница за носещата греда, морков за въжето и… готово – бесилото на Левски!!!

За да продължим с описанието, а и за да не забравя лакомият българин историята, погълнал две-три чашки ракийца, на парче салам с майонеза са написани годината на раждането на Апостола и годината, в която „твой един син, Българийо, виси на него със страшна сила…“

Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно… да открием във Facebook и официалната торта от Президентството през 2007 г. за националния празник 3 март.

Тогава гостите са били поканени да си похапнат… турчин или опълченец.

„Турците вероятно са били с шамфъстъков пълнеж, а опълченците – със сладко от смокини“, иронизира в профила си в социалната мрежа Eлисавета Белобрадова, позната в медийните среди като Letiashtata Kozzila Erato.

Легендата твърди, че никой не бил хапнал от тортата, а щеше да е величествено, нали?

„Грабвайте телата“ някой се изкряска и стотина вилици към тортата литнаха завчаска. Така българският елит щеше да изяде клетата ни история и после… да я, нали, сещате се“, заключава Белобрадова.

--------------------------