четвъртък, юни 13, 2024

Станимир Стоилов не спира да пълни касата на Левски

Date:

Сподели новината.

Станимир Стоилов вече не е на “Герена”, но благодарение на неговите умения Левски продължава да пълни касата на клуба. Последната новина от стадион “Георги Аспарухов” е за продажбата на Роналдо. Бразилецът поема към Ростов срещу 2 млн. евро, а част от сумата ще остане за “сините”.

Роналдо дойде от Байя и подсили бразилската колоня на “Герена” след Уелтън и Цунами. Имаше силни мачове за “сините”, имаше и провали, следствие на големи пропуски. Но Роналдо не се задържа дълго и пое към Русия.

Роналдо е вторият футболист, привлечен от Станимир Стоилов, и продаден за сума, каквато доскоро беше само блян за 26-кратния шампион.

 

 

Месеци по-рано на “Герена” се разделиха и с най-добрия си централен защитник в лицето на Сонко Сундберг срещу доста сериозна сума за българските стандарти.

Със сигурност сделката за Роналдо няма да е последната, отговорен за която е Стоилов, защото апетит има още към Хосе Кордоба, Уелтън и преквалифицирания от Мъри от нападател в дефанзивен халф Андриан Краев.

Интересно е новата вълна попълнения колко пари ще донесат на клуба – Асими Фадига, Дарлан и бъдещият заместник на Роналдо, който по всичко изглежда също ще дойде от Южна Америка.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Съдът спря вписването на новия шеф на БФС в Търговския регистър

Софийският градски съд (СГС) спря вписването в Търговския регистър...

НАП запорира сметката на “Локомотив” (Пловдив)

Националната агенция за приходите (НАП) е наложила запор на банковата сметка...

Играч от Русе разсипа съдията срещу Левски

Опитният нападател на Дунав Мирослав Будинов беше много ядосан...

Голям успех на родното карате в Япония

На 17-18-ти и 19-ти Ноември 2023г. в Токио-Япония се...