понеделник, юли 22, 2024

Средна Европейска Класа започва срещи за формирането на широко надпартийно обединение

Date:

Сподели новината.

След всички предложения, които бяха отправени към Средна Европейска Класа, ние взехме решение да не участваме на предстоящите избори. Към днешна дата, ние не виждаме обединение, което може да се изправи срещу модела на завладяната държава. Политическите субекти са силно разединение, така както и обществото ни.

Във времена на силно разделение, ние ще положим всичките си усилия да обединим политически формации, както и безспорни авторитети и личности, които са се доказали като честни и морални хора. Хора, които не се доверяват на корупцията и манипулациите, а предпочитат да служат на обществото с прозрачност, отдаденост и честност. Такива хора биха могли да върнат вярата в силно обезвереното ни общество.

Нашият подход е надпартиен, защото голяма част от проблемите, които засягат обществото ни, не познават политически и партийни интереси. Ние вярваме в сътрудничеството, като инструменти за преодоляване на различията и постигане на общи цели. Стремим се към обединение, което би допринесло за развитие на държавата ни и сплотяване на обществото.

През годините, Средна Европейска Класа се е противопоставяше на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС. Модел, който докара държавата ни до състоянието, в което се намира днес. Модел, който намали населението ни със стотици хиляди, за периода на тяхното управление. Модел, който съсипва и унищожава хората.Нашата борба срещу модела на управление на ГЕРБ и ДПС продължава и няма да спре. Ние няма да се отказваме от борбата срещу корупцията и завладяната от нея държава, които изтощават ресурсите на нашата страна и спират напредъка й.

Всеки един гражданин на България може да има роля в тази наша инициатива. Започването на реалната промяна, започва от всеки един от нас – с активно участие в обществения живот, с подкрепа на честните и морални хора, с ангажираност към постигането на общи цели. Нека заедно изграждаме по-добро бъдеще за нашата страна.

Настъпи времето, в което да се вдъхновим от смелостта на тези, които преди нас водеха борбата за свобода и справедливост. Нека бъдем тяхното продължение, като работим за една по-добра България.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Бурята помете район около Търново

Бурята, ударила Троян този следобед, се насочи на изток. Обилни...

Започна се: Свирепа буря удари Троян

Пороен дъжд се изсипа над Троян. Според първоначалната информация...

Тежка ситуация на Беклемето отчитат премиерът и МВР шефът

Ситуацията с пожара на Беклемето е много сложна, защото...