Смугла красавица от Лом се омъжи за индиец в Кипър

0
141
24f707945f7c2eea 1024x682
Сподели новината.

Смугла красавица от Лом се омъжи за индиец в Кипър, но се оказа, че вече има сключен граждански брак в България, пише Телеграф бг.

Според документите по делото 24 годишната В. П. Б. от Лом през месец август 2015 г. сключила законен брак с български гражданин.

 

Шест години по-късно – през юни 2021 г., В. П. Б. сключила в Република Кипър брак и с индийски гражданин, за което в съответствие със Закона за браковете в Кипър било издадено и Удостоверение за граждански брак.

След като информацията за втория брак била получена в България срещу В. П. Б. е образувано досъдебно производство и тя била привлечена като обвиняема за многобрачие – престъпление против брака и семейството, за което законът предвижда до 3 години „лишаване от свобода“.

Съдът в крайдунавския град призна В. П. Б. – омъжена, неосъждана, със средно образование, безработна, за виновна, но я освободи от наказателна отговорност и й наложи административно наказание 1000 лева глоба в полза на държавата.

Решението на съда подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Окръжен съд – Монтана.

След окончателното му влизане в сила документите ще бъдат изпратени до властите в Република Кипър, където нашенката служебно да бъде разведена с индиеца.

От данните по делото няма информация дали ломската хубавица има деца от браковете с различни мъже.

--------------------------