петък, април 12, 2024

Силвестър от България потресе Острова с гнусните си перверзии с ученички

Date:

Сподели новината.

Български гражданин е осъден на 23 години затвор за нападение, отвличане и изнасилване на две тийнейджърки в Лондон. 

27-годишният Силвестър Тошев се гаврил с втората си жертва само четири месеца, след като бил пуснат под гаранция за изнасилване на 17-годишно момиче в парк през септември 2021 година.

 

Извергът Тошев завлякъл ученичката в храстите, насилил я, след което поискал да позира с него за селфи.

Момичето разказа пред съда, че сънува кошмари и се събужда треперейки с викове след ужасяващото нападение. Ученичката разкри още, че се почувствала “невидима”, след като Тошев я отвлякъл в присъствието на много хора на улицата, въпреки съпротивата й.

Първата жертва пък си спомни, че срещнала хищния Силвестър на автобусна спирка в Сърбитън. Той я завлякъл до близката полянка, където започнал да я целува. Тя се съгласила да свали чорапогащника си, тъй като много се страхувала. Тошев я притиснал ученичката към земята и я разкрачил, за да я насили, а тя припаднала.

Тийнейджърката също уточни, че е била малтретирана в момент, в който около нея и насилника й е имало много хора. Пред магистратите тя посочи, че се е доверила на Тошев, тъй като била “млада и наивна, и не осъзнавала в каква опасност може са се окаже”.

След изнасилването момичето се затворило в себе си и отказало да напуска дома си. Изгубило самочувствието си и дори обмисляло да сложи край на живота си.

Втората си жертва Силвестър Тошев също причакал на автобусна спирка, този път в Сътън, където се качил заедно с нея в празен рейс. Започнал да я омайва и да я опипва по бедрото. Девойката отхвърлила упорития ухажор и напуснала автобуса, но Силвестър я последвал и я отвлякъл със себе си.

Тъй като ученичката се дърпала, Тошев я обърнал с гръб и я обладал отзад против волята й, подпирайки се на ограда. След това продължил да унижава жертвата си, като я накарал да се снима с него.

Въпреки неоспоримото доказателства първоначално Силвестър Тошев отрича да е извършил престъпленията и принуждава двете жертви да се изправят пред съда и да разкрият шокиращи подробности за неговите гаври.

Адвокатката на Тошев – Изабел Маккарол посочи, че Тошев е пристигнал в Обединеното кралство в търсене на по-добър живот след “много, много трудно детство” като сирак в България.

В крайна сметка нашенецът решава да се разкае, но това не трогва съдията, които му присъжда да тъпка наровете в затвора 23 години.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Пак се прочухме: Спипаха нашенци в Бавария със злато за милиони

Двама български граждани са задържани в Германия заради контрабанда...

Добавките ще се плащат от 26 април, а пенсиите – от 7 май

Великденските добавки към ниските пенсии ще се плащат от...

Украинската армия е пред колапс

Украйна се намира близо до точката на пречупване и...

“Уестингхаус” подписа ключово споразумение за двата нови реактора в АЕЦ “Козлодуй”

Westinghouse Electric Company (WEC) подписа меморандуми за разбирателство със...