Сподели новината.

Ванга никога не е говорила конкретно за следващата година, но понякога е споменавала периоди като края на второто десетилетие на следващия век, което се отнася категорично към днешни дни и идващата 2019-а. Освен това, въпреки че думите ѝ не са нито конкретни, нито неконкретни, анализатори от цял свят се заемат с разкодирането им.

Действията на огромна страна ще донесат световен мир, казва пророчицата. Има само три варианта: САЩ, Русия или Китай. Сляпата лечителка не дава конкретика и всяка нация има право да тълкува пророчеството в своя полза. Но как иначе? Много хора по света смятат, че това ще бъде Русия, тъй като Ванга винаги е наричала страната най-ярка и най-духовна. Старият ред ще бъде заменен с нов, приемлив за човека и за Бога, повтаряла Ванга прекалено често в края на дните си. Освен това посочила и че периодът, в който ще се случи, е второто десетилетие на нашия век. Експертите смятат, че това е най-оптимистичната прогноза на българската пророчица, но засега е трудно да се вярва на нея, съобщава Ретро.

Може ли всичко да се промени толкова драстично и бързо? Хората ще се убиват в името на вярата си, уверени в справедливостта на тези убийства. Това пророчество на Ванга вече се сбъдва. Достатъчно е да се проследи нарастващата конфронтация в Близкия изток, истинската заплаха от страна на терористите, действащи в името на Аллах и т.н. В този случай дори и миграционната вълна, която плъзна в Европа, както и смъртоносните ѝ последици, съвпадат изцяло с нейните пророчески думи. Земята ще се разбунтува и мнозина ще загубят живота си, твърдяла още гадателката.

Тя уточнявала, че това ще се случи чрез природните бедствия под формата на вулкани, земетресения, чудовищни урагани, неразбираеми климатични катаклизми, които вече са започнали да нападат планетата. Изглежда, че в близкото бъдеще и идната година тези катаклизми все повече ще зачестяват, както Ванга е предупредила. Често се говори и за по-глобалните прогнози на българската пророчица. Тя е предрекла и победата над рака, старостта, полетите до Слънцето и много други невероятни неща, които предстои да се случат, но без да се споменава конкретна дата.

Тя е подчертавала, че всичко зависи от вярата и любовта в самите хора. Ако вземем под внимание думите на Ванга, можем да изясним най-важното – тя разбира много добре, че бъдещето е двусмислено и може да се промени радикално, като това може да приближи или отдалечи Апокалипсиса от планетата. Основното нещо е да вярваме в доброто и да правим добро всеки ден, казвала Ванга на посетителите си.