Шокиращи слухове разтресоха Левски в много важен ден

0
215
Georgi asparuhov stadium
Сподели новината.

Днес е много важен ден за бъдещето на Левски. В 11 часа на „Герена“ започва Общо събрание на акционерите, към което феновете имат големи очаквания. Чака се да бъде даден отговор по темата с преговорите с „Юнайтед Груп“. Може да има и промяна в управата на клуба, тъй като Общото събрание е мястото, където ще се разглежда оставката, подадена от члена на Управителния съвет Константин Папазов още през лятото. В момента УС са Наско Сираков, Петър Ганев, Тити Папазов и Венцислав Димитров.

Слуховете във важния ден не са никак обнадеждаващи за феновете, а по-скоро са шокиращи. Има информации, че сделка за нов собственик няма да има, а в същото време пък дълговете на “сините” са се увеличили и вече надхвърлят 30 милиона лева. Дори се обсъждал вариант дали Левски да не изтегли кредит, с който да погасява належащите сериозни плащания. Това обаче ще вкара клуба в нови дългове Най-належащи за момента са задълженията към НАП, на който до края на годината трябва да бъдат платени 2 милиона лева, за да може да се преговаря за ново разсрочване на плащанията.

 

Станалият популярен сред феновете на „сините“ профил Синя приказва във „Фейсбук“, известен с изключително точната си информация за ситуацията в Левски, опита да успокои феновете. Според публикацията му в слуховете за провал на преговорите с „Юнайтед Груп“ няма никаква истина.

В същото време в средите на левскарите се шушука за изненадващ разнобой между мажоритарния собственик Наско Сираков и треньора Станимир Стоилов. Твърди се, че легендарният нападател бил съветван да смени Мъри, а причината за това са негативните резултати, довели до серията от седем мача без победа. Стоилов пък недоволствал, че не среща никаква подкрепа в битката за спасението на Левски.

Само преди дни един от най-популярните фенове на „сините“ Любомир Костадинов в публикация в социалните мрежи призова Наско Сираков да представи финансов план за оцеляването на Левски или да депозира мажоритарния пакет от акции. Костадинов подчерта, че само в клуба истинска работа вършат само двама души – Станимир Стоилов и изпълнителният директор Ивайло Ивков.

--------------------------