Сподели новината.

Сексшоп, съвместим с повелите на шериата, ще отвори врати в свещения за мюсюлманите град Мека.

Сексшоп, съвместим с повелите на шериата, ще отвори врати в свещения за мюсюлманите град Мека. В него ще се продават играчки и продукти, позволени от религиозните закони, съобщава „Индипендънт“.Магазинът ще е част от амстердамската еротична верига „Ел Асира“, която успя да пробие в един от най-посещаваните от поклонници градове в света.

Магазинът вече е бил готов. За изграждането му собствениците са се консултирали с духовни лица и саудитски шейхове, за да са сигурни, че бизнесът не нарушава местните закони и обичаи.

„Продуктите, които ще изложим в магазина, нямат нищо общо с надуваемите кукли и вибраторите. Той няма да е за самия сексуален акт, а за това, което става около него. Продуктите ни подсилват атмосферата и увеличават усещанията“, обяснява собственикът Абделазис Аурах.

Магазинът твърди, че се стреми да „доведе до повече възхищение и любов към жените чрез подобряване на брачните отношения“. От там твърдят, че могат да придадат по-дълбок смисъл на сексуалността, чувствеността и дори духовността“. /БЛИЦ

Снимка: libertasoccidentalis.org

Научавайте новините от Бургас и страната, като харесате Фейсбук страницата на periscop.bg ТУК!