Често по кръговите кръстовища в София не липсват абсурдни, но и опасни случки, а следващата история е пример именно за такава. Столичанин пътувал по оживен път към кръгово, когато ненадейно срещу него се появила кола, пише GlasNews.bg.

Дама, шофираща автомобил с кюстендилска регистрация, завила в насрещното на пътния възел, а така навлязла и в забранената за движение посока в улицата.

 

“Силна и независима жена. Не приема съвети от мъже! Може сама да се справя в 21 век. Поне така каза, като се разминавахме с изречението “Ще карам където си искам”, коментира случката Тихомир Каменов. Той разпространява и видеозапис, на който се вижда ситуацията, разиграла се в следобедните часове на 6 юни.

Кадрите са споделени в една от столичните групи във Facebook, където не оставят равнодушни. Случката провокира тъжни шеги, доза съчувствие, но и сериозни критики към поведението на жената.

Гражданите разбират, че грешки се случват, но добавят, че подобни инциденти може да са потенциално опасни. Не липсват и шегаджии, които виждат позитимното в станалото – дамата поне е пуснала мигачите на колата си.

Вижте някои от злободневните коментари на столичани:

“Нека бъдем “позитивни”, поне е дала мигач, милата, и това си е рядкост в днешно време “,  оптимистично констатира Мартин Н.

“Знам един пряк път за Кюстендил!”, шегува се с регистрацията на колата Кик Н.

“Ти какво правиш срещу нея, нямаш ли срам, тя знае повече от всички”, добавя Бисар Я.

“Ами шампион. Какво да Ви кажа, на такива и стена да им сложим, файда никаква и през нея ще минат”, пише Диана Русинова.

“Не ѝ се обикаля на жената чак до другото кръгово може да си мина на пряко”, предполага Силвия М.