Shaggy се присъединява към Spice Music Festival 2022: Boombastic

0
7
5e44d3cd405fe96f98abb7417b3319f4
Сподели новината.

С тази новина организаторите на Spice Music Festival отново са готови да впишат събитието в плановете за август – носителят на две награди „Грами“ Shaggy се присъединява към програмата.

 

Световноизвестният изпълнител се включва заедно със своята група и 90-минутно шоу в съзвездието артисти от 90-те, които пристигат у нас и вече е ясно – за четвърта година Бургас ще бъде музикалната столица на България. Както MySound.bg нееднократно писа, фиестата предстои между 5 и 7 август.

 

Когато става въпрос за денсхол реге хитове, които взривяват световните класации и издържат изпитанието на времето – никой не ги прави по-добре от Shaggy. Той не слиза от музикалната сцена от момента, в който се е качил на нея с безапелационните си хитове „Oh Carolina“, „Boombastic“ и „It Wasn`t Me“. Роденият в Ямайка вокалист успя не само да внедри комбинацията между денсхол и реге на челните места в класациите, но и да проправи пътя на изпълнители, сред които Дрейк, Риана и Мейджър Лейзър.

 

Напълно заслужено Shaggy получава седем номинации за „Грами“ и грабва две от тях – за „Най-добър албум“ през 1996 година и „Най-добър албум“ през 2019 г. (за „44/876“, в който си партнира с британската поп-рок икона Стинг). Издава 15 диска, от които продава над 30 милиона копия; има сертифициран диамантен запис – „Hotshot“ (2000); шестнадесет сингъла в Топ 40 – девет от които достигат до Топ 10 и четири, които се класират до № 1. И най-впечатляващото е, че нищо от постигнатото до момента не може да го спре да създава нова музика.

 

„В последните си албуми умишлено се връщам към класическия Shaggy – музика, която обединява хората по света – споделя реге светилото и добавя: Знаете какво ще се случи на 5, 6 и 7 август 2022 на пристанище Бургас, нали? И аз също ще бъда там – очаквам ви на Spice Music Festival!“

 

Събитието ще предложи много повече – 20 световни изпълнители, две сцени и три незабравими дни, през които ще се върнете в безгрижието на 90-те, при това – на метри от морския бряг!

 

Spice Music Festival вече е много повече от музикален фестивал. Това е тридневна фиеста, в която десетки хиляди вече се впуснаха смело и нямат търпение да се срещнат отново с едни от най-хубавите си спомени от 90-те чрез непреходната музика на тези години.

 

Билети може да купите от https://ticketstation.bg/spice-music-fest

 

Spice Music Festival се реализира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и „Фест тийм“ ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио Energy – станция № 1 за музика от 90-те, община Бургас.

--------------------------

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here