Сподели новината.

Вагон с пари за силиконови цици потрошава селска сексдива. Натруфената Линди Нунциато от малка паланка във Флорида страда от тежък комплекс за малоценност и прави всичко, за да се докара като звезда от филмчетата за възрастни. Историята на 31-годишната кифла намира място на страниците на в. „Сън“, чиито кореспонденти в САЩ са силно впечатлени от инфантилното й поведение. Селянката минава над десет пъти под ножа за различни разкрасителни процедури. Три от тях са за надуване на млекоцентралата до неузнаваемост.

„Наистина похарчих баснословна сума пари и сега съм в кредити. Но не можех да постъпя другояче, защото винаги съм искала да съм надарена. Имах неособено впечатляващ бюст и се чувствах недооценена“ – разказва дертовете си силиконката.

Както всяка крива ракета, Линди си намира крив Космос и вини порнофилмите за своята зависимост от пластиката.

„Като тийнейджърка гледах няколко такива филма и ми направи впечатление, че актрисите са прекроени от горе до долу. Изглеждаха толкова секси. Как мога да се меря с тях“ – пита риторично маценцето. Тя последва светлия пример на порноактрисите и вече може да се конкурира с тях на сексуалния фронт.

„Сега остава да върна парите на банката, но все някак ще се справя. С тези гърди ще имам обожатели, които да ми предложат сериозна връзка или разни други неща“ – изразява надеждите си Линди.