Сподели новината.

Районната прокуратура във Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу румънски гражданин за измама. Обвинението срещу А.Л. е за това, че на 06.09.2019 г. в игрална зала във Велико Търново при извършване на обмен на валута заблудил двама служители, с което причинил на дружеството, за което работят, вреда от 400 лв., представляваща разликата между предадената и върнатата сума., информират на сайта на Апелативната прокуратура.

Румънецът е осъждан с 2 влезли в сила присъди за извършени измами у нас, уточняват от прокуратурата. Измамите извършвал по идентичен начин – посещавал игрални зали в различни градове на страната и заявявал на служителите, че желае да му бъде обменена валута. При демонстративното броене на получените от тях български лева, незабелязано скривал част от банкнотите. След това заявявал, че се отказва от обмяната и връщал парите, но без укритите.

На 06.09.2019 г., А.Л. решил да извърши поредната си измама. Посетил игрална зала във Велико Търново, където играл и загубил определена сума пари. След това отишъл на бара при двете крупиета и поискал да му обменят сумата от 650 евро в български лева. Дал им 650 евро. Докато проверявал пачка с банкноти по 20 лева на обща стойност 1000 лева, които му дали, незабелязано отделил 400 лева и ги прибрал в джоба си. Веднага след това, под предлог, че иска по-едри банкноти, се отказал от обмяната и върнал пачката, но без скритите пари. Служителите били убедени, че им връща пълния размер на сумата от 1000 лева и ги прибрали, без да ги броят.
Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Естествено такова нещо е трудно да се случи когато играеш онлайн в Casino Slot V

удобно от дивана вкъщи.