Рибешка вагина сбъдва мечта за секс

0
675
talapiq
Сподели новината.

Вагина от кожата на риба скалъпват хирурзи и я присаждат на бразилка, за да може да прави секс.

Родената без полов орган Жусилен Мариньо е първата доброволка, която се подлага на иновативната процедура, само и само да може час по-скоро да се хвърли в кревата с гаджето си. Жусилен страда от рядка мутация, заради която по рождение няма вагина. Лекарите й присаждат малка тръбичка, покрита с кожа от сладководната риба тилапия, която да свързва матката с „външния” свят. Кожата на рибата се обработва в лаборатория, където се премахват люспите и миризмата и се стерилизира. След присаждането в тялото рибената присадка започва да се държи като източник на стволови клетки, които се абсорбират от тъканите на пациентката.

Три месеца след операцията докторите казват, че възстановяването протича чудесно, и дават зелена светлина на Жусилен да се хвърли в креватни авантюри. Безумно щастлива, че най-накрая ще има как да загуби девствеността си, бразилката награбва гаджето си. Още на следващия ден тича в клиниката да се похвали на докторите, че
първите й интимни подвизи минават повече от добре.

„Бях уплашена, че ще боли и че може да ми се разкъса новата вагина, но беше страхотно и не ме боля изобщо”, фука се бившата девственица.