събота, юни 15, 2024

Развратно видео със секс и изневяра на зет причина за палежа на Мерцедеса на бизнесмен в Петрич

Date:

Сподели новината.

Клипове с участието на собственик на запален автомобил обикалят от човек на човек в Петрич, където преди дни лекият автомобил “Мерцедес” на главния герой в клиповете бе опожарен и изгоря напълно, съобщава Struma.com.

На скандалните кадри се виждат страстни орални ласки между собственика на изгорялата кола и негова русокоса любовница, които са изпратени до съпругата му и нейното семейство – известни търговци на зеленчуци в южния град, до всичките приятели и познати на двамата участници в секс клиповете.

 

Зетят в семейството заможни търговци бил дясната ръка на тъста си, докато не се появили клиповете. Шокът бил голям. Дни, след като клиповете видели бял свят, колата на зетя пламна и изгоря-цялата.

Незабавно полицията започна разследване и работа по няколко версии, сред които неуредени финансови взаимоотношения. Разпитани бяха всички, имащи отношения със зетя и семейството му и се оказа, че не дължат пари на никого, нямат пререкания в бизнеса, което затрудни разследването.

Дни след палежа обаче, в хода на полицейското разследване, се появиха клиповете, които наложиха версията за отмъщение, заради любовните игри на зетя.

Дали някой от семейството и близките на съпругата му, или на любовницата са драснали клечката, за да отмъстят, или има още нещо около собственика на колата, все още не е ясно. Ясно е обаче, че страстният любовник – зет ” изгоря” заедно с “Мерцедеса” си.

Тъстът му, който му поверил водещата роля в общия им бизнес, ще отнеме всичките му права над съвместната им работа, разказаха запознати.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Ужас край Омуртаг: Автобус с деца от Добрич катастрофира

Автобус с деца от Добрич катастрофира на територията на...

Страховита суперклетка помете Троян и остави трупове

Мощна суперклетка премина през Ботевград, Етрополе и Троян. Чудовищна...

Ужасяваща гледка в Чепеларе, бус мина през главата на дядо и го уби на място

Възрастен мъж е загинал на място, след като е...

Край на 20-г. сага за АМ „Струма“, пътуването към Гърция ще стане песен

Министерство на околната среда и водите, след 6 месечни...