Сподели новината.

28 годишна знойна проститутка Д. Р. била приета по спешност в известна варненска болница, след като сама потърсила помощ заради тежки разкъсвания и сериозен кръвоизлив, получени след унищожителен за нейното здраве секс маратон с повече от тридесет души.

Ошашавените лекари се видели в чудо когато младата дама им разказала, че си изкарва прехраната като елитна компаньонка. Тя разкрила, че била наета за частно парти в елитен квартал, където буйна компания от мъжаги решили да празнуват специален повод.

Тя се спазарила да получи за услугите си 2 000 лева, срещу които обаче трябвало да изкара цялата нощ, изпълнявайки дори и най– тънките желания на всички мераклии. Тя обаче не се сетила да попита колко души ще присъстват на тържеството и се нагърбила да свърши сама цялата работа. Баровците пък се стиснали да си вземат още някое момиче.

В продължение на няколко часа, жрицата задоволявала мераците на настървените за секс купонджии. Пред лекарите уточнила, че някои дори я споходили по два или три пъти. На зазоряване обаче тя не издържала и просто припаднала. Домакинът обаче се погрижил да я свести, след което лично я закарал в лечебницата. Там медиците установили, че на всичкото отгоре е използвала и доста сериозно количество наркотици.