вторник, юли 23, 2024

Путин нервен и нестабилен

Date:

Сподели новината.

Владимир Путин е изглеждал нервен и нестабилен на среднощната литургия за православния Великден, разпалвайки нови слухове около здравето си, съобщиха западни издания.

Руският президент беше забелязан да прехапва устни и да изглежда несигурен в краката си, докато стоеше в московската катедрала “Христос Спасител” до кмета на града Сергей Собянин.

Путин разсеяно гледаше църковната служба, водена от руския патриарх Кирил, който подкрепи нахлуването в Украйна, отбелязва в. “Дейли мейл”.

На видео се вижда как лидерът на Русия се прекръства, но го прави умишлено бавно. Според наблюдатели действията му били типични за човек, страдащ от болестта на Паркинсон, която причинява тремор, бавно движение и скованост.

Ройтерс съобщи, че Путин е отказал да каже “Воистина воскресе” заедно с останалата част от паството.

Лошата стойка на руския лидер и очевидно подпухналите му лице и шия за пореден път предизвикаха спекулации за здравето му.

“Краката на Путин също изглеждаха доста слаби, което предполага, че той може да страда от загуба на мускули или тегло”, твърди Ерик Бюси, експерт по езика на тялото от Тексаския технически университет.

“Много медици ме убеждават, че той е болен човек и най-убедителната диагноза е, че има ранен Паркинсон”, коментира пък британският професор Гуитиан Принс.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Цените на употребяваните електрически коли се сгромолясват! За година струват колкото бензинови

Порталът, специализиран в покупка и продажба на употребявани коли...

Огромна трагедия! Над 50 загинаха при наводнения в Индия

Проливните мусонни дъждове причиниха мащабни наводнения, свлачища и срутвания...

Войната в Косово: когато принудиха Милошевич да отстъпи

Косовската война завърши на 10 юни 1999 г. след...

Петролът поевтинява за трети пореден ден

Петролните котировки се понижават за трети пореден ден в...