Сподели новината.

Все още е в неизвестност мъжът, който ограби бензиностанция в Стара Загора. Образувано е досъдебно производство за извършен грабеж. Районната прокуратура наблюдава разследването на служители на Второ районно управление на МВР-Стара Загора.

На 15 февруари около 03,00 часа през нощта, в търговската част на бензиностанция, е влязъл мъж, облечен в тъмни дрехи и с поставена качулка на главата. Той се приближил до дежурния служител, като му показал бележка с надпис: „Това е обир“. Нападателят поискал парите, които се съхраняват в касата, като насочил и нож към бензинджията, след което дежурният служител му предал част от оборота на търговския обект – около 500 лева.

Извършителят прибрал бележката и парите в малка плътна чанта, бързо  напуснал района на бензиностанцията и се отправил в посока към ромския кв. „Лозенец“ .

Веднага е бил подаден сигнал на тел. 112. На място  пристигнал дежурен полицейски екип, извършен е оглед на местопроизшествие, разпит на свидетели и други следствени действия. И към момента продължават оперативно-издирвателните мероприятия за установяване на извършителя на престъплението. По неофициална информация вече има заподозрян по случая. Той е наркозависим  и е търсил пари за дрога.