събота, април 13, 2024

Полицейски клин в Петрич

Date:

Сподели новината.

Полицейска спецоперация срещу битовата престъпност и купуването на гласове се провежда и в Раковски. Това стана ясно на брифинг на полицията в града.

 

За корпоративен вот също се извършват проверки особено, където има голямо ромско население. Данни за нови схеми към момента няма.

 

Обект на проверка са и хранителни магазини. Те ще бъдат проверявани по всички линии- за акцизни стоки, за изискуеми неща, които проверяват от БАБХ, наличие на касови апарати и други.

 

Засега няма задържани на територията на Раковски. Образувани са около 40 акта за установени административни нарушения, около 30 фиша по Закона за движението по пътищата.

 

По информация на БНР акция тече и в Петрич, където са задържани 7 лица. До 10.30 ч. днес са проверени 5 адреса в града и 56 автомобила, съобщават от областната дирекция на МВР.

 

Припомняме, по-рано стана ясно, че полицейска спецоперация се провежда във Варненска област, където са арестувани общо четирима души. В Монтанско също тече проверка срещу битовата престъпност и нарушения на изборния процес.

предишна статия
Следваща статия

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Добавките ще се плащат от 26 април, а пенсиите – от 7 май

Великденските добавки към ниските пенсии ще се плащат от...

Украинската армия е пред колапс

Украйна се намира близо до точката на пречупване и...

“Уестингхаус” подписа ключово споразумение за двата нови реактора в АЕЦ “Козлодуй”

Westinghouse Electric Company (WEC) подписа меморандуми за разбирателство със...

Филипините ще отстояват правата си в Южнокитайско море

Филипините са решени да отстояват своите суверенни права в...