понеделник, юли 22, 2024

Пеевски: От тук нататък на ход е Доган

Date:

Сподели новината.

Структурите на ДПС искат пълно обединение между Делян Пеевски и Ахмед Доган. Това обяви самият Пеевски, след като събра областните ръководители на партията.

Няколко дерибеи искат за разрушат партията, подчерта той. Надявам се да бъдем заедно, сподели депутатът. За единство са призовали и местните лидери на ДПС. Делян Пеевски подчерта високия резултат на партията на последните избори. Никой това не може да го счупи, категоричен бе той.

От моя страна тема няма, аз съм готов да сме заедно, заяви Делян Пеевски. Искам да сме заедно и ДПС да върви обединено напред, сподели още председателят на ПГ на ДПС. Не трябва да има две ДПС-та на Доган и Пеевски, изтъкна той. Пеевски призна, че не е разговарял с почетния председател на партията. От тук нататък той е на ход, заяви той и каза, че е направил всичко, за да са заедно.

На днешната сбирка не присъстват всички лидери по места, защото били натискани да не идват в София. Джевдет Чакъров също е звънял да натиска хора да не идват на сбирката на Пеевски, стана ясно още от думите му. Лично Пеевски е поканил другия председател на партията. Всички били поканени. Ние работим по устав, категоричен бе Пеевски. Готов съм да се срещна с Ахмед Доган, подчерта той. По надлежния ред натисканите щели да си подадат жалби.

Местните лидери искали да се направи опит за правителство с втория мандат. ДПС ще пита останалите партии дали биха подкрепили втория мандат. Няма да разиграваме държавата, изтъкна Пеевски. Той има готовност да вземе втория мандат. Аз няма да бъда кандидат за премиер, отсече депутатът. И с третия мандат можело да има кабинет. Българските граждани искат да има правителство, подчерта Делян Пеевски. Аз искам да има правителство, увери той.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Трагедия! Тираджия загина на АМ Струма

Тираджия загина в катастрофа на автомагистрала "Струма", преди граничен...

Бурята помете район около Търново

Бурята, ударила Троян този следобед, се насочи на изток. Обилни...

Започна се: Свирепа буря удари Троян

Пороен дъжд се изсипа над Троян. Според първоначалната информация...

Тежка ситуация на Беклемето отчитат премиерът и МВР шефът

Ситуацията с пожара на Беклемето е много сложна, защото...