Сподели новината.

Шофьор помете друг автомобил, спрял на спирка „Явор“ във Варна, докато в него се качват пътници. При удара е пострадал един от тях, а виновникът за катастрофата избягал от местопроизшествието, пише в. Монитор.

Според очевидци шофьорът на автомобила, причинил инцидента, погледнал към падналия младеж и без дори да направи опит да му помогне, невъзмутимо свалил номерата на колата си и избягал от местопроизшествието.

Инцидентът се разиграва около 13,20 часа. По това време на автобусната спирка е имало много ученици.

Според очевидците, при катастрофата е пострадал автомобил с марка „Хонда“, черен на цвят и с лилави линии по купето. Не е известно с какъв автомобил се е движил виновника за мелето.

На мястото е пристигнала линейка на Спешна помощ. Пострадалият бил в съзнание, но накуцвал. Спешните медици са го откарали в болница, разказват още очевидците на сблъсъка. По първоначални данни от болницата, пострадалият младеж е получил комоцио и контузии на главата.

„При ПТП-то е пострадал 18-годишен младеж, който е транспортиран в болница, нанесени са материални щети на спирката и на л.а. „Хонда“, потвърдиха от варненската полиция.

Предприети са мерки за установяването на водача, причинил катастрофата и избягал от местопроизшествието.

От ОД на МВР-Варна призовават свидетелите на произшествието да се обадят в сектор „Пътна полиция“ на тел. 052 502 550 за да помогнат при разследването и по-бързото разкриване на избягалия виновник.

Предишна статияФерма за голямо крадене разбиха край Чирпан
Следваща статияФранция възражда легендарен автомобил