Нова трагедия в Бургас

0
135
c49f006453e624fc703cc4dbaf35c267
Сподели новината.

Нелепата смърт на 24-годишния Георги Господинов потопи в скръб студентските общежития на Бургас, където в този момент живеят над 1000 студенти. Около 13 часа днес Георги издъхна в един от асансьорите между 9 и 10-ия етаж на блок 2. 

Причината за кончината му все още не е ясна, пише „Флагман“. Неофициалната информация е, че е открит затиснат към вратата на асансьора от хладилник, висок около 1,20 метра. Малко преди това той е започнал да се изнася от общежитията.

Още щом потеглил от 11-ия етаж обаче асансьорът аварирал и Георги известно време викал за помощ. Две момчета потвърдиха, че са го чули и веднага са сигнализирали на домакина на общежитията, който се е обадил на поддържащата фирма.

Веселина Терзиева от „Лотос“ ООД твърди, че се отзовали на сигнала за 10-ина минути, но техникът намерил момчето мъртво.

Металната решетка, която е заменила прозореца на асансьорната врата е изкривена. Не е ясно колко време е продължила спасителната акция, но за Георги вече е било късно. Не е изключено да е получил паник атаки, съчетани с масивен инфаркт, смятат лекари.

Тялото на младия мъж бе откарано в Съдебна медицина около 15:30 часа. Предстои аутопсия, която ще установи причината за смъртта.

Георги Господинов е бил момче за пример, категорични са негови състуденти. В петък е трябвало да защити дипломна работа за магистърската си степен по „Управление на туризма“ в университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Георги е бил записан под №1 в списъка.

През цялото си висше образование той работил, за да се издържа, учил и бил много трудолюбив. За последно бил барман, казаха негови приятели, които са в шок от случилото се.

--------------------------