събота, април 13, 2024

Нов завод отвори врати в Бургас

Date:

Сподели новината.

Ново предприятие отвори врати в  Индустриален и логистичен парк Бургас. Компанията е от сферата на хранително-вкусовата промишленост, с основна дейност преработка на месо и месни продукти.

На официалното откриване на предприятието присъстваха представители на местната власт, бизнеса, други инвеститори в логистичен парк, партньори и клиенти на фирмата. От ръководството на парка изразиха задоволство от факта, че пореден инвеститор стартира дейност в бургаската индустриална зона, като се очаква още няколко предприятия да открият своите обекти до края на годината.

Новият обект на дружеството “СТИБ 2” ООД е оборудван изцяло с немска техника, като покрива най-високите европейски изисквания за този бранш. В помещението са внедрени производствена и складова част с хладилни системи от най-висок клас, както и административна офис част – задължителна в съвременния бизнес.

Предприятието е разположено върху 800 м2 разгъната площ, осигурени са работни места за експерти от хранително-вкусовата индустрия.

 

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Добавките ще се плащат от 26 април, а пенсиите – от 7 май

Великденските добавки към ниските пенсии ще се плащат от...

Банките в България с нова вълна на повишение на таксите

Банките в България отново повишават таксите по своите услуги,...

Инфлация: Двоен скок на цената за годишните технически прегледи при автомобилите

Годишният технически преглед за лек автомобил удари 90 лева,...

Смениха шефа на АПИ

Председателя на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" Ясен Йорданов...