понеделник, юли 22, 2024

Невиждан въргал в Айтос

Date:

Сподели новината.

23-годишен млад мъж от Айтос преди няколко часа по спешност бе транспортиран във Варна, след като състоянието му рязко се влоши. Той е в болница от неделя сутринта след зверски побой в айтоска дискотека, съобщава “Флагман”.

За инцидента до този момент не се знаеше почти нищо, но цяло чудо е, че не е завършил с летален край.

 

Н.С. от Айтос бил с приятели в местна дискотека в събота срещу неделя вечерта. Инцидентът настъпил около 3 часа след полунощ. До този момент не са известни причините за мелето, но според наши източници пострадалият и няколкото момчета, които са го нападнали, не се познавали.

Н.С. е атакуван пред входа на дискотеката от поне 4 лица. Те са го свалили на земята с един удар, след което започнали да налагат. Установен е подбудителят и най-активният в мелето, който буквално бил като озверял с особена жестокост. Става въпрос за друг млад мъж от Айтос с инициали Хр.П.

Съдебно-медицинската експертиза на пострадалия е установила, че е със счупване на лицевия череп вляво и вдясно, счупен нос и множество други травми. Деянието засега е квалифицирано като средна телесна повреда, но нищо чудно да претърпи преквалификация, предвид влошеното здраве на пребития.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Бурята помете район около Търново

Бурята, ударила Троян този следобед, се насочи на изток. Обилни...

Започна се: Свирепа буря удари Троян

Пороен дъжд се изсипа над Троян. Според първоначалната информация...

Тежка ситуация на Беклемето отчитат премиерът и МВР шефът

Ситуацията с пожара на Беклемето е много сложна, защото...