Сподели новината.

Певицата Вили Рай е блокирана на вилата си в Кипър и от 4 месеца не може да се прибере в България заради коронавируса.

Бившата вокалистка на Лили Иванова и звезда от Пирин фолк е на острова заедно с третия си съпруг – англичанина Клиф Портлок.

„Върнаха ни! Не, не летим за България! Няма да се видим, приятели. Билети купени, направен платен солидно тест – негативни сме. Декларации попълнени, маски, маски ръкавици. 10 предварителни, променливи информации. Турската част на Кипър ни пожелаха приятно пътуване, а 4 (фелдфебелки) от братската гръцка, евопейска част на острова със строги очи и с униформи от филма „Ало ало“ с порицателни погледи, че сме живели в къщата си в турската част на острова, нелюбезни и без много приказки ни отпратиха обратно“, заяви изпълнителката на „Златно време“.

 

Тя си обяснява връщането им със съмнение за брака на българка с англичанин. „Бяхме им нещо сложни и ни накараха да обърнем колата и да се върнем. Новото е, че можем да минем границата само с ескорт на ООН! Консулът в гръцката част е жена и беше любезна да ни даде мейл, на който можем да пишем. Ще трябва отново да си купим билети и да съберем отново документи, за да докажем, че живеем в България и да ни ескортират до летището със специална кола на Обединените нации и да платим“, обяснява още певицата, пише „Телеграф“.