На АМ „Тракия“ е страшно, по целия аутобан мелета и тапи

0
44
768x432 3
Сподели новината.

Тежка катастрофа е станала на АМ „Тракия“. Това става ясно от снимки и видеа, разпространени в социалните мрежи. По думите на автора на поста, инцидентът е станал на 312 км на аутобана, в посока Бургас.

 

Не е ясно дали и колко са пострадали при инцидента. От кадрите става ясно, че няколко коли са се ударили. В най-лява лента има две „надънили се“ превозни средства, а малко преди това в аварийната лента се вижда кола и микробус с щети.

 

Не се знае каква е причината за инцидента.

 

 

 

 

Веднага под поста заваляха и коментари:

 

По-късно от АПИ уточниха:

 

Временно движението при км 316 на АМ „Тракия“ в посока Бургас се осъществява в активната лента поради ПТП. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът в района се регулира от „Пътна полиция“.

 

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

 

В същото време стана ясно, че няколко леки катастрофи са възникнали тази сутрин в отсечката между 132 и 138 км на магистрала „Тракия“, в района на Пловдив и село Трилистник, в посока към Бургас.

 

От пловдивската полиция посочват, че по първоначални данни няма пострадали, но движението е затруднено.

--------------------------