Мухльо-насилник вилнее край Силистра! Все още не е закопчан

0
189
768x432 2 3
Young woman is sitting hunched at a table at home, the focus is on a man's fist in the foregound of the image
Сподели новината.

В продължение на три дни мъж заключи и ограничи свободата на майката на детето си, а в същото време упражнявал физическо насилие върху нея в силистренско село.

След поредния побой днес 11 ноември, жената се осмелява да подаде сигнал на 112 срещу 21-годишният И.С, но той така и не е задържан.

Спрямо данните, събрани до момента, жената е жертва на системен физически тормоз от януари 2022г., когато тя и И.С. живеели заедно в чужбина, но сигнал за това не е подавала. Насилието продължило до септември, когато жената решава да напусне 21-годишния насилник и се връща в България, където ражда общото им дете.

Когато И.С. разбира, че е станал баща, пристига в България и чрез заплахи убедил жената да заживее отново с него в дома му в силистренско село. Веднага след като това става факт, скандалите започват, а И.С. прибяга до това да ограничи свободата на жертвата, заключвайки я в жилището на 8 ноември.

Резултатът, от подадения сигнал от жената, е образувано досъдебно производство към И.С. от Районна прокуратура- Силистра, а за задържането му в ареста, все още не е внесен иск.

--------------------------