Сподели новината.

6113 български „златотърсачки“ са се регистрирали в един от най-големите сайтове за запознанство с богати мъже, разкри в. „Прото тема“. Става въпрос за сайта Seeking
Arrangement, който има поне 22 милиона членове по цял свят.

Щедрост

Както изтъкна „Прото тема“, сега има много случаи, когато някой с достатъчно пари може да предложи известен комфорт на едно младо момиче, което да му дари компанията и дори тялото си. Обикновено тези щедри мъже, наричани „Шугър деди“, или „Чичко Паричко“, издирват онлайн млади жени („Шугър бейби“), които търсят лесно решение за задоволяване на финансовите им потребности, както и да придобият скъпи дрехи и аксесоари.

Класация

Според проучване на Seeking Arrangement икономическата криза, бедността, свързана с пандемията, и нарастващата безработица са някои от причините, заради които значителен дял от източноевропейките се насочват към „захарни“ запознанства. Българките са на пето място сред регистрираните в сайта жени от региона. „Шампионки“ са румънките с 23 288 „златотърсачки“, дирещи своя Чичко Паричко. Следват украинките (близо 22 000), гъркините и сръб-кините. Общият брой на източноевропейките, търсещи късмета си чрез Seeking Arrangement, е 79 804.

Избор

Мераклиите от региона, които са си направили труда да се регистрират в сайта, са едва 30 099. Класацията по нации е почти същата. Пак начело са румънците – 7834, следвани от гърците – 6438. Българските чичкопаричковци са 2915, тоест близо два пъти по-малко от нашите „златотърсачки“. Интересното е, че според глобалната статистика на Seeking Arrangement на един мъж, зарегистриран в сайта, се падат
по четири жени. Според неговите създатели това създава възможност за взаимноизгодни връзки. Мъжете имат шанса да си подберат някое хубаво маце, без да се обвързват. Момичетата пък може да си намерят ментор, който да им дава ценни насоки за дългосрочна стабилност. Освен това той ще ги глези със скъпи вечери, шопинг турове и екзотични екскурзии.

в-к „Телеграф“