Кирил Домусчиев навлиза в оръжейния бизнес

0
1079
Кирил Домусчиев навлиза в оръжейния бизнес
Сподели новината.

Най-богатият българин Кирил Домусчиев има амбициите да навлезе сериозно в оръжейния бизнес.

Той смята да търгува със спецпродукция, като използва огромните си делови контакти в цял свят.Неговият екип от анализатора и стигнал до извода, че в последните години този вид бизнес има перспектива и може да калкулира солидни печалби. Групата на Домусчиеви разполага със голям търговски морски флот, което допълнително улеснява начина на търговия.

Самият Кирил Домусчиев е с намерението да залага изцяло на проверени сделки и изряден бизнес в този бранш, в който има и доста нелегални и съмнителни играчи. На този етап той ще се занимава само с посредническа и търговска дейност при осъществяване на сделките, като няма намерение да инвестира в производство. Като потенциални пазари за пласиране на продукцията се смятат държавите от Далечния и Близкия Изток, Северна и Западна Африка, както и някои от страните на Южна Америка.

В момента братя Домусчиеви управляват империя за активи за над 2 милиарда евро. Наскоро те получиха и солидна помощ във вид на изгоден, нисколихвен кредит по плана Юнкер в размер на 100 милиона евро.С новия бизнес се очаква богатството на бизнесмените да стане още по-сериозно.

--------------------------