Кървава трагедия край Ямбол! Изверг уби младо бременно момиче

0
307
768x432 8 3
detail in a corridor of a prison with bars and front door. cells on the sides. concept of security, isolation, loneliness, detention, punishment. 3d render. nobody around landscape format.
Сподели новината.

По внесен от Окръжна прокуратура-Ямбол обвинителен акт, е осъден на доживотен затвор мъжът, обвинен за убийството на 17-годишно бременно момиче, извършено на 12 август 2021 г. в ямболското село Недялско.

Престъплението е извършено по особено мъчителен за убитата начин и с особена жестокост, съобщиха от държавното обвинение.

По време на разследването е установено, че подсъдимият е удушил жертвата, която е била негова доведена дъщеря. Престъплението е извършено в къщата, в която живеели. След убийството трупът е бил изхвърлен в кладенец в необитаем имот.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален “специален” режим.

Присъдата може да бъде обжалвана пред Апелативен съд-Бургас.

Припомняме, че 17-годишната Мария Христова е обявена за издирване, след като изчезва на 12 август. От няколко месеца тя живеела с дългогодишния си приятел и баща на близнаците, които носила в утробата си. След изчезването й хората от селото чували кучета и чакали да вият на едно и също място и решили да проверят дали няма да намерят там момичето. Подозренията им се оказали верни и те открили тялото в кладенеца.