Сподели новината.

Тя успяла да се освободи и случайно влязла в близкото карате студио, за да поиска помощ

Мъж се опита да отвлече жена, като я вкара насилствено в колата си в Шарлот, САЩ. Тя успяла да се освободи и случайно влязла в близкото карате студио, за да поиска помощ.

Може да си представите как всичко това е свършило – заподозреният е изнесен на носилка след близка среща с главния инструктор по карате.

Инцидентът е станал около 21 часа местно време във вторник, когато главният инструктор Рандал Ефраим тъкмо изпращал последните си ученици.

Реклама

„Имаше все още няколко деца, които чакаха родителите им да ги вземат, и двама възрастни, които почистваха, когато млада жена влетя през вратата и каза, че някой се опитва да й навреди“, разказва Ефраим.

Малко след това, едър мъж също влиза в сградата. Без да знае какво точно иска, Ефраим помислил, че се интересува от курсовете, които предлага.

„Попитах го как мога да му помогна, а той каза, че търси една жена. Но тя ми беше обяснила, че не го познава и той всъщност се опитва да я отвлече“, допълва инструкторът. След това той го помолил да си тръгне, но мъжът казал, че няма да мръдне от там.

„Опита се насила да влезе в учебната зала, като агресивно ме блъскаше и буташе. Наложи се да се защитя и да го изгоня. След като излязохме навън, той се опита да ме нападне отново и трябваше да си получи заслуженото“, казва още карате-инструкторът.

Въпреки че е изял солидно количество бой, заподозреният е оказал и съпротива при арест, като нападнал дошлите да го арестуват полицаи. След като е бил задържан е бил откаран в болница с различни наранявания, обясниха от полицията без да дават подробности за състоянието му.

По материал на Нова ТВ и CNN