Кандидат-изнасилвач влезе в карате училище, за да хване жертвата си. Изнесли го на носилка

0
196
980x551 1546628160
Сподели новината.

Тя успяла да се освободи и случайно влязла в близкото карате студио, за да поиска помощ

Мъж се опита да отвлече жена, като я вкара насилствено в колата си в Шарлот, САЩ. Тя успяла да се освободи и случайно влязла в близкото карате студио, за да поиска помощ.

Може да си представите как всичко това е свършило – заподозреният е изнесен на носилка след близка среща с главния инструктор по карате.

Инцидентът е станал около 21 часа местно време във вторник, когато главният инструктор Рандал Ефраим тъкмо изпращал последните си ученици.

„Имаше все още няколко деца, които чакаха родителите им да ги вземат, и двама възрастни, които почистваха, когато млада жена влетя през вратата и каза, че някой се опитва да й навреди“, разказва Ефраим.

Малко след това, едър мъж също влиза в сградата. Без да знае какво точно иска, Ефраим помислил, че се интересува от курсовете, които предлага.

„Попитах го как мога да му помогна, а той каза, че търси една жена. Но тя ми беше обяснила, че не го познава и той всъщност се опитва да я отвлече“, допълва инструкторът. След това той го помолил да си тръгне, но мъжът казал, че няма да мръдне от там.

„Опита се насила да влезе в учебната зала, като агресивно ме блъскаше и буташе. Наложи се да се защитя и да го изгоня. След като излязохме навън, той се опита да ме нападне отново и трябваше да си получи заслуженото“, казва още карате-инструкторът.

Въпреки че е изял солидно количество бой, заподозреният е оказал и съпротива при арест, като нападнал дошлите да го арестуват полицаи. След като е бил задържан е бил откаран в болница с различни наранявания, обясниха от полицията без да дават подробности за състоянието му.

По материал на Нова ТВ и CNN

--------------------------