четвъртък, юли 25, 2024

Извратена порно игра с ученички в сатовчанското с. Кочан

Date:

Сподели новината.

Десетокласници от СУ “Христо Смирненски” в сатовчанското село Кочан решили да се изгаврят със свои съученички, като с монтаж превърнали техни снимки в порнографски материали.

Лицата на девойките били взети от профилите им в социалните мрежи и монтирани върху тела на порнозвезди. Гаврата обаче не стигнала до тук, снимките се появили в различни социални мрежи, пише Труд.

 

Пострадалите били ученички от 9-ти до 12 клас от същото училище. Те изпаднали в шок и разказали на родителите си за гаврата. Десетки се оказали ученичките, попаднали под прицела на групата момчета, които си направили неуместната шега.

Родителите са подали жалба в полицията, която вече втори ден разпитва участниците в скандала. Вече са установени четиримата младежи, един от тях е бил инициатор на гаврата. Майките на момичетата разказаха, че децата им се депресирали от тази жестока случка, плачели и не искали от срам да излизат навън.

“Разговарях с родителите на момчетата, всички осъзнават стореното, казват, че било шега, която излязла от контрол. Сега съжаляват много, разстроени са и техните родители. Момчето инициатор вече е преместено в друго училище, а за наказанието на останалите трима ще решава педагогически съвет”, каза директорът на училището Гълъб Чаушев.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Кресна потъна в скръб!

Почетният гражданин на Благоевград и бивш кмет на общината...

SPICE Music Festival се завръща

Шестото издание на SPICE Music Festival 2024 ще се проведе...

CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ SPICE MUSIC FESTIVAL 2024

Програмата на SPICE Music Festival 2024 (2 и 3 август)...

Голям завод търси да наеме работници в Чирпан

Японската компания за производство на автомобилни кабелни системи „Язаки“...