Инфарктна ситуация на АМ „Тракия“!

0
125
151428039340579
Сподели новината.

Шофьор, който на косъм е избегнал инфарктна ситуация на магистрала „Тракия“, сподели лошата случка, която е преживял вчера около обяд. Ето какво е написал мъжът във фейсбук:

Здравейте,

Искам да Ви споделя една случка от преди малко. Шофирам в мъглата посока Пловдив около 11:30 и малко преди Пазарджик настигам доста голяма колона от тирове. Поглеждам в огледалото и след като не видях автомобил, пуснах мигач, ускорих до 140 и започнах да изпреварвам. Някъде на средата на колоната зад мен буквално долетя(сигурно с 200) едно ауди комби (предполагам А6) със софийска регистрация (не успях да запиша целия номер).

Въпреки че очевидно няма къде да му направя път (игнорирайки факта, че се движа с максималната допустима скорост), този плазмодий се залепи за задната ми броня, то не бяха клаксони, фарове…

Тъкмо наближи края на колоната и вече бях готов да дам десен мигач и да се престроя, когато човекоподобното реши да изпревари отдясно, засичайки първо камион в дясна лента, а след това и мен, пращайки ме в мантинелата. Само късмет спаси мен и семейството ми.

Ако този индивид е в групата – олигрофен, това което направи, е опит за телесна повреда (или убийство) срещу 4 човека (двама възрастни и две деца)!

Съжалявам, че не успях да запиша номера ти, за да подам сигнал към КАТ.

Опитай да намериш една работеща мозъчна клетка в празното пространство над врата ти, за да помислиш, че има хора на пътя, които просто искат да пътуват безопасно. И последно – дано оцелееш, без да нараниш някого, шофирайки така.

--------------------------