И нека приказката да продължи!

0
67
988888888888888888888888
Сподели новината.

 

Казват, че само децата вярват в приказките. Те затварят очи и си представят фантастични образи в нереалистични действия…

 

Една „синя“ приказка обаче накара и малки и големи да повярват в чудото. В Левски започнаха отново да мечтаят и да виждат силен лъч светлина, точно след най-тъмните дни.

 

Отборът беше на дъното, дори и под него. В началото на сезона, столичният гранд изглеждаше като всичко друго, но не и като отбор. Без селекция, без подготовка, с провалени гръмки обещания за молове, палми и стадион, „сините“ се впуснаха в едно приключение, от което сърцето на всеки фен се свиваше.

 

Дори тимове от класата на Царско село и Ботев (Враца) бяха сериозни тестове за Левски. Финансовото положение бе критично, а заплахата от фалит все по-сериозна.

 

И когато дъното изглеждаше все по-необятно, дойде огромният лъч светлина, наречен „Станимир Стоилов“. За половин година Мъри преобрази отбора и за всички, дори и за мразещите Левски е видимо и е факт възходът, който продължава. С много работа, качествена селекция и план за бъдещето „сините“ малко по малко изплуват и гледат с надежда към бъдещето, което вече не изглежда никак страшно.

 

Отстраняването на Лудогорец на полуфиналите и победите в двата мача, е най-големият успех за „сините“ за сезона до момента.

 

Класирането за финала и изправянето срещу „кръвния враг“ ЦСКА ще бъде големият тест за „сините“ мечти. Каквото и да стане в този мач обаче, Левски вече взе своя трофей. Вековният гранд се обедини и за първи път от много време всички мечтаят.

 

Около 20 000 фена на стадиона срещу Лудогорец, показаха какво е обич към любимия клуб. Огромните събрани приходи, показаха какво е обич към любимия клуб. Фенът, който остави билет на седалката с послание към починалия си баща, показа какво е обич към любимия клуб.

 

Обич като в приказките.

 

Сега приказката продължава и всички „сини“ сърца вярват в нея и нека тя продължи…

 

Автор: Topsport

Марина Карачорова

--------------------------