сряда, април 17, 2024

Голяма човешка трагедия във Варна

Date:

Сподели новината.

Малко дете сираче оставя надзирателят, който се самоуби в затворническото общежитие в Разделна. Съпругата му е съсипана, а болните му родители не знаят на кой свят са, коментираха пред БЛИЦ близки на семейството.

Близки на семейството обясниха, че за роднините на служителя на Затвор – Варна този удар е смазващ, защото е поредна трагедия. Медията ни разполага с детайли, а също така и с имената на надзирателя, но ще ги спести по морални съображения.

 

Той е започнал работа като служител в затвора пред 6 – 7 години. Преди това е бил оперативен работник в системата на МВР. Няма сведения да е имал проблеми и наказания по време на службата си.

В работата си като надзирател е бил уставен, вършел е добре служебните си задължения, не е показвал, че нещо го тревожи. В поведението му не е имало индикации, че смята да посегне на живота си. Бил е спортист, силно увлечен по фитнеса.

От правосъдното министерство потвърдиха пред БЛИЦ, че се касае за самоубийство, но не изнесоха други подробности поради факта, че се касае за лична трагедия – от една страна, а от друга, че е налице образувано досъдебно производство по случая.

42-годишният надзирател не е притежавал лично оръжие. Според хипотезите на разследващите вероятно това е причината да сложи край на живота си на работното си място, тъй като в качеството си на началник смяна, той е имал достъп до оръжейната.

Установено е, че се е самопрострелял, а веднага на помощ са му се притекли негови колеги. На мястото изключително бързо се е отзовала линейка, но за жалост не е имало шанс за живота на мъжа.

Според наши източници, ангажирани със случая, касае е се за изключително лична трагедия. Една от хипотезите, която се разглежда в хода на разследването, е затруднения при обслужването на кредитни задължения.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Иманярски канал от България към САЩ ползвал обществени пощи

От САЩ са ни върнали древен шлем и други...

Скоро няма да можете да си купите SSD на Western Digital

Cepиoзнa пpoмянa щe нacтъпи нa xapдyepния пaзap пpeз втopaтa...

Касапницата в Меричлери, причинена от 17-г. момиче, завърши с труп

В болница в Пловдив почина 83-годишната жена, която бе...

Голям провал със знаков завод в Ловеч

Помните ли, че в началото на месец юли 2021...