Сподели новината.

Тече последен етап от строително-монтажните работи по изграждането на новата база на „Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт“, част от групата „Мак Порт“, основана в Италия и с представителства към момента в Австрия, Албания, а скоро и в България.

Компанията-инвеститор има високи изисквания към качеството на своята сграда, която се строи от бургаската фирма „Кабано“ ООД. Красивата административна част ще бъде на 3 етажа, със стъклена фасада и прекрасна гледка към езерото Вая. Помещенията са снабдени с газ за отопление, а ремонтното хале ще разполага с 10-тонен мостов едногредов кран. Теренът на „Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт“ е с площ от 5862 м2 и се намира в кв. 43 на Индустриален и логистичен парк – Бургас. Размерът на инвестицията е над 1 500 000 лв.

Основната дейност на компанията включва обслужване, ремонт, продажба на резервни части и всякакво техническо съдействие, свързано с експлоатацията на пристанищна техника с марката „Либхер“ – продукти от „Maritime“ дивизията на световния бранд. „Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт“ има вече утвърдени клиенти в лицето на големи черноморски пристанища.

Очакванията са строително-монтажните работи да приключат до края на месец август тази година.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля оставете вашият коментар!
Моля оставете името си тук