Гледайте най-харесваната българска комедия в Бургас

0
82
jc
Сподели новината.

Културна организация „Арт Мелпомена“ и ТМЦ – Разград представят на 25 февруари в зала НХК от 19:00 часа невероятната българска комедия „Женско царство“ от Станислав Л. Костов.

Мъжете ще започнат ли да раждат? Защото жените вече нямат време за това- те са се сдобили с мъжката сила. Такива вицове има, но ето, че в комедията „Женско царство“ на Ст. Л. Костов това е „сериозно“. Всичко върви наобратно – Господ ли го иска? Природата ли се променя?!

Толкова е смешно, но е и малко страшно. Е, когато е в театъра, то е преди всичко забавно – великолепни актьорски постижения, смешни до сълзи танци и комични ситуации, които оставят публиката без дъх.

Май се оказва, че Бог е прекалил и трябва да върне всичко по местата му. Ще го направи ли или ще очаква човеците да се хармонизират в новия ред? Дали когато мъжете са си мъже, а жените – жени се постига природната хармония, която е движила света от векове или обратното ще е по-удачно?

Така авторът, със средствата на комедията, ни казва, че е добре да се замислим над природните закони, защото те са в основата на нашето щастие. Това е най-харесваната и най-играна българска комедия за всички времена.

Режисьор на постановката е Орлин Дяков, а в ролите ще видите: Мария Петрова-Енева, Боряна Йорданова, Марияна Бранкованова, Веселин Борисов, Даниел Найденов, Евгени Стефанов, Николай Сяров и др.

Билети можете да закупите на касата на НХК.

Повече информация ще получите на телефон: 0898 420 537 – Арт Мелпомена – Бургас.

--------------------------