сряда, април 17, 2024

Футболист на Созопол преби тинейджър в дискотека

Date:

Сподели новината.

Каращият проби в Созопол Радостин Нгуен, който прати в кома 18-годишния бургазлия Илия Стоянов, е опитал да избяга от полицията след инцидента, но след няколко часа среднощно обикаляне в Бургас се е върнал и сам се е предал в Първо РУП в Бургас, твърди Флагман.бг.

Пред разследващите 21-годишният играч с афинитет към чалготеките се държал неадекватно.

“Не знам за какво го направих”, повтарял непрестанно Радостин Нгуен. Той обяснил, че бил с компания в емблематична бургаска дискотека. Момчета от съседна маса обаче го изнервили и той излязъл бесен навън, след това насочил агресията си към първия срещнат.

В случая това бил 18-годишният Илия, ученик от ТОХ-а, който тъкмо си тръгвал. Бургазлията е нападнат в гръб, а Радостин започнал да го налага с ритници и юмруци. Действието се разиграва пред дискотеката и отнема около 60 секунди на охраната, за да излезе.

Виждайки гардовете, Радостин хуква в неизвестна посока. В това време е извикана линейка, а пострадалият Илия е откаран в УМБАЛ Бургас, където му е извършена спешна операция.

Няколко часа по-късно Радостин Нгуен сам се предава в Първо РУП. Това е една от причините да бъдат прекратени пробите му във втородивизионния Созопол, където Нгуен тренира една седмица, взема участие в контролен мач и се разписва.

По случая е образувано досъдебно производство.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Вълна от рокади в енергетиката

С решение Съвета на директорите (СД) на "Български Енергиен...

Температурен рекорд от 31,6 градуса е отчетен днес в Търговище

Температурен рекорд от 31,6 градуса е отчетен днес в...

Важно за шофьорите: Променят скоростта на магистралите в България

Сериозни промени в Закона за движение по пътищата предвижда...