Фестивалът SPICE Music в Бургас обяви още изпълнители

0
43
157260628033843
Сподели новината.

Фестивалът за музика от 90-те SPICE Music Festival обяви нови имена в програмата си. Четвъртото издание на музикалния фестивал е на 5, 6 и 7 август на Пристанище Бургас.

В Бургас ще видим и Down Low, които ще изпеят на живо “JohnyB”. Basic Element, Baby D и Londonbeat също се подготвят да се включат в тридневното музикално събитие.

Сред обявените вече имена във фестивалната програма са носителят на две награди Грами Shaggy; шведският изпълнител с персийски корени Arash, който подготвя впечатляващ 90- минутен спектакъл за феновете си в България; легендарните Gipsy Kings; изпълнителите на хита от 90-те „Macarena“- Los del Rio, както и DJ SASH, Bellini, Dario G, италианската изпълнителка Gala, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото Magic Affair и испанският изпълнител Chimo Bayo.

 

◊ ЗА ПЪРВИ ПЪТ – ДВЕ СЦЕНИ

Тази година SPICE Music Festival ще е още по-мащабен и ще се разположи на две сцени – основната сцена и Disco сцената, за която ще трябва да си припомните как се танцува Ламбада, защото на нея ще се качат KAOMA. Очакваме също и Fab Morvan от MILLI VANILLI, The Weather Girls с вечния им хит „It’s Raining Men“, Ottawan с „Hands Up“, „D.I.S.C.O.” и Boney M. Xperience. В програмата на SPICE Music Festival ще се включи и на един от емблематичните гласове на 90-те години – бившата вокалистка на „M People“ Хедър Смол, както и Трик, Трамвай №5, Искрен Пецов и шоуто на DEEP ZONE Project – Deep Zone All Stars.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Еднодневни и тридневни билети за SPICE Music Festival може да купите от ticketstation.bg. Членовете на Fest Club могат да се възползват от 25% отстъпка при покупка на тридневни билети за фестивала.

 

--------------------------