E-type и Jenny от Ace Of Base се присъединяват към SPICE MUSIC FESTIVAL 2021

0
168
7e2c488171b0805aacd5611aa59e038d
Сподели новината.

Звездите на 90-те предупреждават: пригответе се за още по-сериозно парти тази година!

Лятото наближава, време е да планирате 6, 7 и 8 август 2021 за SPICE Music Festival, защото и тази година това ще е едно от най-големите музикални събития в Европа!

Музиката на 90-те отново ще събере хиляди фенове на пристанището в Бургас, а ако вече сте били на някое от предишните издания на фестивала знаете, че това преживяване няма как да бъде забравено!

„Нямам търпение да се кача на сцената на SPICE Music Festival. Гледах видеа от миналото издание на фестивала – изглежда невероятно! Така че, България, пригответе се за едно наистина сериозно парти и тази година!“ – предупреждава Danzel, един от артистите в програмата.

А останалите потвърдили участие във фестивала са DJ BOBO със забележителното си шоу Kaleidoluna, Maxi Jazz – основателят и неповторим глас на култовите FAITHLESS, британците STEREO MC’sLeeroy Thornhill – един от основателите на Prodigy, лошото момче на американския рап COOLIO, без чийто хит „Gangsta`s Paradise“ 90-те години янмаше да бъдат същите; C-BLOCKMASTERBOYNANAReal McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ, германците U96 и VENGABOYS!

„90-те години бяха уникални по свой собствен начин – духът им продължава да живее и енергията му е несравнима. Чували сме много за българската публика и нямаме търпение да се срещнем с нея в Бургас!“ – споделиха германците U96.

--------------------------