събота, юни 15, 2024

Драматичен инцидент: Тираджийка висна от голяма височина над река, попадна в капан!

Date:

Сподели новината.

В интернет се появи видео от епична катастрофа на мост над река. Шофьор на пикап е ударил камиона, тежкотоварната машина е поднесла, блъснала е оградата и едва не е рухнал във водата, като е надвиснал над водата на 23 метра височина.

 

Инцидентът е станал в Луисвил, щата Кентъки, САЩ на 1 март 2024 г., но кадрите от видеорегистратора, поставен в кабината на камиона, са публикувани едва сега, по време на процеса срещу виновника за инцидента, 33-годишния шофьор на пикапа Тревър Бранхам.

Според разследващите мъжът е карал бързо по моста с автомобила си, маневрирайки между колите. Изведнъж в дясната лента пред него изниква закъсал автомобил. Тревър преминава твърде рязко наляво, навлиза в насрещния трафик и се блъска в тежкия камион. По-късно се оказва, че той е лишен от шофьорски права и то не за първи път.

26-годишната Сидни Томас е шофирала камиона като тя е загубила контрол над машината. Камионът поднася, навлиза в насрещния трафик, пробива мантинела и по някакво чудо не пада във водата, надвисвайки над река Охайо на височина 23 метра.

Шофьорката на камиона се е оказала в капан и прекарва ужасни 45 минути над пропастта в очакване на спасение. В крайна сметка спасителите са успяли да използват въже и да я измъкнат от кабината.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Ужас край Омуртаг: Автобус с деца от Добрич катастрофира

Автобус с деца от Добрич катастрофира на територията на...

Страховита суперклетка помете Троян и остави трупове

Мощна суперклетка премина през Ботевград, Етрополе и Троян. Чудовищна...

Ужасяваща гледка в Чепеларе, бус мина през главата на дядо и го уби на място

Възрастен мъж е загинал на място, след като е...

Край на 20-г. сага за АМ „Струма“, пътуването към Гърция ще стане песен

Министерство на околната среда и водите, след 6 месечни...