понеделник, май 20, 2024

Доган прави банкет за 2 милиона край морето

Date:

Сподели новината.

Лидерът на ДПС стяга помпозно откриване на палата си в парк „Росенец” край Бургас, споделят под сурдинка запознати.
Доган се стягал да посрещне гостите в новия си сарай със специална програма. Освен, че съчетава лукс, блясък и стил модерният палат е снабден с последни по модел системи за безопасност.

Сокола държи охранителните системи и оборудването за безопасност да са съобразени с най- модерните технологии. За целта, публична тайна е, че са платени космически суми за техническото обезопасяване.

По последни данни са монтирани десетки камери за наблюдение с изключително висока разделителна способност. Обхващат всяко кътче на имота в морския парк „Росенец”, познат в миналото като Отманлий. Освен това е вградено сателитно наблюдение и качествени връзк.

Морският Сарай е обезопасен и от към морето. Инсталирани са подводни солари, които ще дебнат за провокации от морето. Отделени са специални сектори за сигурност. Предвидени са специални помещения предвидени за криминални и терористични атентати. Представляват стаи, които могат да се херметезират и са осигурени вода и храна за 14 дена. Осигурена е надеждна сателитна връзка с външния свят. Освен всичко това е изградено скривалище под земята снабдено със супер техника и продукти за дълго време.

Освен на сигурността чудото на техниката и на модерното  строителство е оборудено с компютърно управление. С него се контролира вентилация, температура, влажност и шум. Строители работили в имението разкриват, че има изградено подземие снабдено със специален док.

Новят сарай на Ахмед Доган имал и собствен молитвен дом. Къщи за прислугата, къщи за гости, спортен кът, барбекю, три басейна и всякакви други глезотии.

Гордостта  на Сокола е ръчно изработена мозайка от майстори от Близкия Изток. Тя краси основната къща на сарая.

Ахмед Доган смята да вдигне нечуван до сега купон за своите близки приятели и съратници. Маркови напитки, суперобслужване и елитни изпълнители ще са част от шоуто. Гостите ще бъдат разхождани с хеликоптери, за да разгледат от въздух новото чудо на Доган. Общата стойност може да достигне 2 милиона лева. Възможно е той да се пренесе и на близкия до плаж, който бе взет на концесия от близко до него дружество. Всъщност същото, което е и стопанин на двореца в сърцето на Бургаския залив.

Uniconbg.com

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Hoвaтa вoйнa в Изpaeл вeчe yнищoжи индycтpия зa нaд $8 милиapдa

Maлĸo пoвeчe oт 48 чaca cлeд бeзпpeцeдeнтнaтa aтaĸa нa...

Българките в султанския харем

Филмовата сага „Великолепният век“ спечели телеманите не само в...

Румънски боен кораб удари мина в Черно море, която се взриви

Кораб на Военноморските сили (ВМС) на Румъния се удари...

Цената на петрола спада заради Китай и САЩ

Цената на петрола завършва "на минус" през изминалата търговска...